“Батькова жінка” – так називає син Потапа Настю Каменських. Як Андрій її сприймає?

Як ладнають Андрій і Настя Каменських? Це непросте питання для кожної родини, та на подив вони знайшли консенсус і прекрасно спілкуються один з одним.

Олексій Потапенко розповів, як його син Андрій відноситься до своєї нової дружини. Це доволі цікавий нюанс на особистому фронті продюсера, адже Настя фактично приходиться його спадкоємцю мачухою. У новому інтерв’ю Потапа для програми “Зе Інтерв’юер” він розкрив усі карти.

Потап з сином
Потап з сином

Як тільки музикант остаточно зав’язав стосунки з Каменських, то одразу ж поясним синові, чому так сталося і чому вони з мамою більше не разом. За словами Олексія, Андрій ставиться як до татової дружини. Якщо хлопчик бачить, що у батька все чудово з Настею, то й автоматично вирішує для себе — що добре для тата, те добре і для нього самого. Очевидно, ця зіркова родина дуже дружня та розуміюча.

Потап, його син Андрій та Настя Каменських
Потап, його син Андрій та Настя Каменських

Коли Олексій розійшовся за своєю першою дружиною Іриною Горовою, Андрій ще був маленьким. Втім, Потапенко звик завжди чесно розмовляти з дитиною, тому пояснив йому все так, аби не травмувати дитячу психіку.

Розрив Горової з Потапом дуже м’яко позначився на їх синові. На той час репер часто гастролював і рідко бував вдома. Звичайно, це не найкращий варіант, але дитина завдяки цьому майже не помічала, що тато вже живе не з мамою. По більшому рахунку, морально не постраждав ніхто, тому зірці вдалося зробити все без скандалів і сварок.

Потап і Настя
Потап і Настя

До речі, від Ірини Горової у Потапа також є прийомна дочка Наталя, з якою у нього чудові стосунки. Вони навіть обговорюють питання, які дівчина не завжди наважується обговорити взагалі будь з ким. Олексій дійсно вміє дати правильну пораду та допомогти падчерці, коли в цьому є потреба.

Схожі статті