|
09.03.2021 22:53

Стало відомо завдяки кому Марічка Падалко стала телеведучою: протекцію зробила дуже впливова жінка

Марічка Падалко - безумовно стала народною ведучою. А чи знали ви, що у неї на початку кар'єри навіть не було профільної освіти?

Хто не знає Марічку Падалко – той взагалі не дивиться телевізор. Ведуча стала справжньою улюбленицею українців, а її професіоналізму можуть позаздрити навіть закордонні журналісти.

Телеведуча Марічка Падалко. Фото взято на просторах мережі.

У кадрі жінка завжди відпрацьовує на 100%: бездоганна дикція, готовність до нестандартних ситуацій, позитивний настрій та добрий гумор роблять її ефіри особливими. Втім, мало хто знає, що жінка навіть не навчала в Україні за спеціальністю тележурналіста.

Що допомогло Марічці стати популярною зіркою телебачення?

Знали ви чи ні, нині популярна ведуча насправді навчалася на лінгвіста. Вона вивчила англійську та німецьку мови. Втім, доля склалася так, що випадок звів її з журналістами.

Марічка Падалко працює у кадрі студії телеканалу “1+1”. Фото взято на просторах мережі. 

Склалося так, що сусідкою Марічки у 1990-х роках була вже на той час популярна гімнастка з Донецьку Лілія Подкопаєва. Одного разу до спортсменки приїхали журналісти з “Першого національного” – каналу, який тоді дивилася вся країна.

Комунікабельна Падалко познайомилася з представниками медіа та розповіла, що гарно володіє мовами. Це й стало початком співпраці з каналом.

Ви пам’ятаєте, яким було інтернет-покриття у ті роки. Лише одиниці мали доступ до всесвітньої мережі. Пощастило бути такою і Марічці. Саме це і стало основою співпраці з журналістами: дівчина ледь не першою в інтернеті дізнавалася рахунки спортивних матчів і швиденько повідомляла журналістам.

Робота була настільки успішною, що молодій Падалко запропонували практику на телебаченні. Цікаво, що Марічка також проходила журналістську практику за програмою Уряду США заокеаном.