Ведуча новин Марічка Падалко зрадила собі та розповіла вкрай особисті речі: і на старуху буває проруха

Ведуча новин Марічка Падалко вирішила поділитися відвертостями з підписниками.

Ведуча новин Марічка Падалко, не дивлячись на те, що досить часто розповідає особисті речі, сьогодні дійсно шокувала своїх підписників.

Є чим здивувати

Телеведучі, які працюють на каналі 1+1 неабияк дбають про свою репутацію, адже працевлаштовані у солідній  компанії. Але на сьогодні Марічка зробила виключення і дала жару на своїй Інстаграм сторінці.

Скріншот сторіз Марічки Падалко в її Інстаграм акаунті

Спеціальний випуск

Справа в тому, що на каналі 1+1 готувався спеціальний випуск, присвячений темі інтимного життя. І однією з етапів обговорювання в ефірі, стала тема шлюбних обов’язків у маленьких квартирах. Марічка зізналася, що спочатку сама хотіла приймати участь у проекті, але з невідомих причин — відмовилася.

Але це не зберегло глядачів від секретиків телеведучої. Вона все одно поділилася відвертостями та розповіла, що має неабиякий досвід в цьому питанні.

Скріншот сторіз Марічки Падалко в її Інстаграм акаунті

Нагадуємо, що раніше у Марічки Падалко також були певні казуси. Так, в одному з ефірів новин у ведучої випав зуб. Потім з’ясувалося, що виною  стоматологічної трагедії став син жінки.

На щастя, ведуча не засмутилася і продовжила працювати у своєму ритмі, як справжній професіонал.

Як відреагує чоловік Марічки на відверте зізнання своєї дружини — велике питання. Будемо сподіватися, що він її підтримає. Адже питання специфічне і не кожному по зубах.

Схожі статті