Оля Полякова відверто розповіла про найважчі кризи у своєму житті: “Голова була розбита багато разів”

Оля Полякова — сильна та успішна жінка. Але кожен успіх має іншу сторону. Саме про неї зірка розповіла у свіжому інтерв'ю.

Нещодавно відома українська співачка, популярна виконавиця, Суперблондинка, Королева ночі, Оля Полякова завітала на відверте інтерв’ю до Інни Катющенко на її YouTube-канал “Connecting women”. Зокрема, зірка розповіла про те, як складно їй було дістатися вершини шоу-бізнесу.

Розбивала голову

Оля настало приховувати та зазначила, що намагалася пробитися “наверх” багато разів і все безрезультатно:

“Звісно я розбивала голову, я розбивала голову, а стіна усе стояла…”, – сказала зірка з посмішкою на обличчі.

Саме так вона згадує той важкий час, коли вона намагалася стати співачкою, і в неї нічого не виходило.

Для інтерв’ю Оля підібрала образ Total Black.

Оля розповіла, що тоді вона впадала у депресію і у неї були зриви.

Але не розчаруватись у собі їй допомогла її родина, яка її дуже підтримувала. І напроти, Оля додала, що знає, яка величезна кількість талановитих співаків в Україні зараз знаходяться у тому ж самому стані, що і вона колись, і не можуть розбити ту стіну.

Раннє заміжжя

До речі, тема важких часів плавно перейшла у тему раннього заміжжя. Полякова жартома зазначила, що їй дуже повезло, що вона рано вийшла заміж. Адже зараз вона цього не зробила взагалі, тобто не стала б пов’язувати себе шлюбом з ким бо то не було.

Суперблондинка похизувалася тим, що могла знайтиВ вихід для своєї неймовірно творчої енергії: вона багато готувала, самостійно розписувала меблі, займалася побутом і взагалом, все встигала. Тому її родина встигла побачити її хорошою господинею та мамою, а вже потім і як успішно співачку.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.