“Королева ночі” Оля Полякова пройшла шлях від коханки власного чоловіка до володарки всеукраїнської слави

Оля Полякова звикла бути відвертою на сцені і в житті.

Зараз Оля Полякова відома співачка, дружина і мама двох дівчаток – Маші та Аліси. Але все це їй далося не відразу, а шлях до успіху лежав через працю.

Оля Полякова завжди пригнула отримати любов не лише рідних. Такої любові їй було мало ще з дитинства і тоді ж вона почала постійно щось придумувати, аби отримати цю додаткову любов. Зараз вона все це отримує від глядачів, які приходять на її концерти.

Королева ночі зізналася, щоб почати співати на сцені вона 5 років витратила на те, щоб перевчитися на естрадний вокал. Хоча навчалася академічному, але зрозуміла, що з ним далеко не підеш. Протягом цих 5 років у неї вдома жив викладач з вокалу. з яким співачка займалася по 6 годин. При цьому вона зізнається, що рада, що успіх до неї прийшов лише зараз. Раніше співачка не витримала б такої слави і швидко здалася б.

Особливою гордістю для Королеви ночі стали її доньки. Співачка розповіла, що вони дуже самостійні і самі визначають чим займатимуться, а чим – ні. Але є і такі речі, які роблять виключно заради мами.

При такому насиченому графіку Оля Полякова не вважає себе поганою матір’ю, адже з доньками бачиться, спілкується, проводить час. А найбільший комплімент, який співачка отримала від старшої доньки – її небажання їхати далеко від неї.

Були у житті Королеви ночі і прикрі моменти, про які вона не дуже любить згадувати. Був період, коли співачка була коханкою власного чоловіка. Саме про це зірка співає у одній зі своїх пісень. Та й взагалі всі пісні співачки життєві і про знайомі всім почуття. Саме за цю щирість люблять Олю Полякову.

Але навіть зараз бувають моменти, коли вона плаче. Їй здається, що життя до неї не справедливе, а всім від неї лише щось треба. Але на те вона і Королева, щоб дарувати людям гарний настрій, а поганий залишати вдома.

Але найбільшою підтримкою для Олі Полякової лишається її сім’я. Зокрема чоловік співачки, який, як стверджує сама Королева ночі, завжди її підтримує. Особливо цінує Оля Полякова підтримку чоловіка, коли вона неправа і зізнається, що такою вона буває дуже часто. І вона вміє це визнавати.

Схожі статті