Categories Шоу-бізнес

75-річна мама Наташі Корольової ніжно притулилася до майже розлученого Тарзана: “Твоя доля радувати жінок”

Мама Наташі Корольової дуже епатажна та самобутня жінка. Вона гарно ставиться до зятя інколи, мабуть, занадто. Давайте подивимося, яке фото показала жінка.

Людмила Поривай з молодих років була яскравою жінкою, душа якої прагнула творчості. Особистість жінки – багатогранна. Вона у молодості буквально не могла всидіти на місці: усе життя працювала на трьох роботах.

Людмила керувала жіночим фольклорним ансамблем в універмазі “Україна”, у Будинку вчителя — хором ветеранів педагогічної праці, потім — хоровою капелою “Світоч”. Ще й була доцентом в Інституті культури.

Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

А ще Людмила виховала двох доньок, які пішли її стопами й також стали займатися музикою. Наташа Корольова має безліч фанатів на просторах СНД, а її сестра, співачка Руся, прославилася у 1990-х. Зараз мешкає закордоном.

Вся родина Поривай у зборі – Людмила в центрі. Руся з правого краю, а Наташа біля свого колишнього чоловіка. Фото взято на просторах мережі.

Втім, інколи поведінка Людмили може й здивувати. Зокрема, не всім подобається, що у 75 років жінка влаштовує собі фотосесії та хизується фігурою на пляжі.

Ефектна та доглянута Людмила Поривай. Фото взято на просторах мережі.

Часто буває, що у коментарях жінку намагаються образити. Нещодавно мама Наташі Корольової опублікувала світлину до привітання свого зятя з Днем народження. Так співпало, що Тарзан святкує іменини 8 березня.

Своєму зятю, який до речі був на межі розлучення з Наташею, вона душевно написала:

“День твого народження 8 березня дивним чином, але визначив твоє призначення в житті – радувати нас жінок”, – написала Людмила.

До речі, зараз Тарзан примирився з Наташею Корольовою. Пара пережила кризу та вирішила не розлучатися.

Share