Categories шоу-бізнес

Де живе Оксана Марченко? Розкішний маєток дружини Медведчука більше схожий на музей

Оксана Марченко - неймовірно заможна жінка і будинок має відповідний.

Будинок, де офіційно зареєстровані Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко знаходиться на вулиці Медвинській, але це не єдиний будинок, де проживає подружжя і дещо скромніший за той, де вони офіційно проводять свої дні.

Будинок на вулиці Медвинській

Однак, саме у цьому будинку Оксана Марченко найчастіше фотографуються, та саме звідти зазвичай спілкується зі своїми підписниками демонструючи заможний інтер’єр.

Оксана Марченко фотографується у власному будинку.

Майно

Медведчук зазначив, що у його власності 6 ділянок землі та 2 будинки. Його дружина володіє 11-ма земельними ділянками та 3-ма будинками. Подружжя володіє майже двома десятками елітних автомобілів та задекларували десятки предметів розкоші – одяг від топбрендів, годинники, прикраси, спортивне обладнання, меблі, антикваріат, стародруки та картини. Компанії, зареєстровані на дружину Медведчука в Росії, переважно займаються газовою і нафтовою сферою.

Віктор Медведчук має дещо розкішніший маєток у Пущі-Водиці під Києвом. За даними проєкту “Наші гроші”, загальна площа резиденції – близько 3 тисяч квадратних метрів, вона розташована приблизно за 5 кілометрів від Межигір’я.

Маєток подружжя в передмісті.

Навесні 2019 року, коли журналісти “Бігус Інфо” дроном знімали державні дачі, розташовані та територіях, що перебувають у власності Державного управління справами, їм довелося мати справу з охоронцями Медведчука – територія ДУС впритул межує з маєтком Медведчука.

Варто також відзначити, що весь периметр навколо будинку Медведчука і Марченко патрулюють люди спортивної статури.

Share