|
05.04.2021 13:12

Де живе Філіп Кіркоров за кордоном? Палац поп-короля у Маямі може конкурувати з маєтками голлівудських зірок

Філіп обожнює проводити час в США. Де він з дітьми проживає, коли покидає Росію?

Зірка російської естради та поп-король Філіп Кіркоров є великим шанувальником Штатів, куди він регулярно навідується для відпочинку та гастролей.

Нерухомість поп-короля

Артист обзавівся шикарним особняком в престижному районі Майамі, а свою квартирку, розташовану там же, продав, очевидно у звязку з тим, що його родина росте.

Вид з висоти.

Як з’ясувалося, Кіркоров став щасливим володарем двоповерхового маєтку з балюстрадами і басейном, вартість якого на той момент становила 5 мільйонів доларів. Кажуть, Філіп Бедросович володіє особняком разом зі своєю тіткою – оперною співачкою Марі Кіркоровою.

Цей ракурс доволі відомий в мережі.

Однак там вистачить місця і на всю рідню поп-короля: в розкішному будинку – сім спалень, величезна гардеробна для нарядів артиста, домашній кінотеатр, тренажерний зал, бібліотека і навіть ліфт. Внутрішнє оздоблення житла теж вражає уяву: мармурові підлоги, високі стелі,  ефектні дизайнерські меблі та дзеркала. Неподалік від котеджу є поле для гольфу, а також торговий центр з бутиками відомих брендів.

Вартість житла зараз

Вечірній палац Кіркорова.

Згідно з даними американських ріелторів, Кіркорову вдалося зробити прекрасне вкладення. За минулі роки його нерухомість значно подорожчала і тепер ціна будинку сягнула 8 мільйонів доларів. Виходить, що Філіп Бедросович збагатився більш ніж на три мільйони. Такому успіху поп-король зобов’язаний, перш за все, своєму зірковому прізвищу, саме тому попит на його палац стабільно високий. Однак, продавати особняк співак не планує, хоча й витрачає на його утримання чималі гроші.