Де живе Ані Лорак? Розкішний заміський особняк не поступається красою замкам Пугачової та Кіркорова

Ані Лорак володіє великою кількістю нерухомості, але для особистого життя обрала особняк в Підмосков'ї.

Близько двох років тому російська співачка українського походження Ані Лорак придбала величезний розкішний особняк у Підмосков’ї майже за 3 мільйона євро. Будинок знаходиться в елітному районі під назвою “Алагаров Естейт”. Відомо, що Кароліна володіє численною кількістю нерухомості в Росії, Україні та Турції. Тому не дивно, що останнє її придбання було прямо таки з розмахом.

Особняк Ані Лорак

Будинок триповерховий і знаходиться на величезній площі розміром 3 га. Площа самої будівлі також вражає та на жаль, реальні цифри невідомі. Сусідами Лорак виявилися такі знамениті  люди як Дарія Донцова, Анастасія Волочкова та Стас Михайлов. Всього в елітному селищі знаходиться 260 будинків, навколо яких велика кількість садів, розкішних фонтанів та штучних озер.

Алагаров Естейт

Півроку тому Ані Лорак опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку фотографій, ніби спеціально показуючи наскільки розкішне її останнє придбання. Фотографії були зроблені біля самої садиби та в домі біля мармурових сходів на 2-й етаж.

Фотографія взята з особистої сторінки співачки.
Скріншот публікації.

Варто зазначити, що будинок виглядає так ніби належить якісь бароннесі, а не сучасній співачці. Цілком можливо, що Ані Лорак втілила у життя свою дитячу мрію і тепер живе наче принцеса, який, до речі, потрібно все це майно забезпечувати.

По неофіційним даним у співачки у власності є також квартира в центрі Москви, що логічно, адже добиратися до міста з Підмосков’я на автомобілі – задоволення, яке коштує часу. А як то кажуть: час – гроші.

Схожі статті