Леся Нікітюк зробила публічне зізнання в почуттях, і його отримав не одружений Сергій Притула: “Моя зозуля”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала свою шанувальницьу та поділилася своїми емоціями від почутого з її вуст. Усі деталі в статті.

Як відомо, Леся Нікітюк одразу ж полюбилася своїй публіці, тільки-но з’явилася на екранах. Вперше українці її побачили у програмі “Розсміши коміка”, і тоді майбутня телеведуча підкорила аудиторію не тільки смішними жартами, але й небувалим артистизмом.

Звичайно пізніше її авторство над даним номером ставили під сумнів. Мовляв, допомогли відомі артисти. Сама ж Леся неодноразово доводила, що почуття гумору в неї відмінне. Тому ці підозри здебільшого виглядали просто безглуздо.

Навіть зараз Леся Нікітюк створює лише розважальний формат програм. А все тому, що не може втримати в собі свою харизму. Що Леся не скаже, все смішно.

Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Леся Нікітюк замилувала сімейною світлиною зі своїми рідними: діти її просто обожнюють
Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Так само артистка зробила своєю фішкою відчуття відсутності дистанції з нею. Наскільки високо вона не знаходилася, фанати не відчувають, що Леся знаходиться десь далеко, адже вона завжди легко йде на контакт, обожнює звичайні жарти без претензій на інтелектуальність чи снобізм, а також легко дає відсіч тим, хто переходить межі дозволеного.

Мають місце і неоднозначні зауваження з її сторони. Наприклад, нещодавно Леся оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як звичайна жінка назвала її “Нікітючкою”.

Леся Нікітюк зробила зізнання в почуттях

Леся не стримала емоцій та вирішила ними поділитися з публікою. У своїй публікації вона зізналася, що обожнює таких людей, а також назвала жінку “своєю зозулею”. Що мала на увазі Леся досі залишається загадкою, адже її вислів наполовину здається дуже жорстким сарказмом, а наполовину спробою зайвий раз нагадати публіці, що вона любить її такою, якою вона є.

Нагадуємо, що вже 2 роки Леся Нікітюк не працює в парі з Сергієм Притулою, з якими їй колись приписували роман. Чоловік відмовився від розважального формату шоу, заявивши, що більше не повернеться до цієї роботи.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.