“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Днями Влад Міцкевич наробив чимало шуму в мережі, адже серед ночі почав публікувати дивні фотографії, на яких цілувався та обіймався з Олею Поляковою. За його словами, вони були парою. Нібито, між ним та співачкою був роман, але усе зійшло нанівець.

Вже вранці цих фотографій не було, а Олі Поляковій довелося виправдовуватися на рахунок того, що побачили шанувальники.

Співачка заявила, що ніколи не зустрічалася з Владом. Мовляв, вони добре дружили, але чоловік виявився не надто хорошим другом, а тому почав її шантажувати. В результаті, він нібито вирішив злити усі ці фотографії, щоб її дискредитувати.

Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Здавалося, що все очевидно. Однак, співачка продовжує наполягати на тому, що вона зраджувала своєму чоловіку, і поцілунки, які публіка побачила на своїх екранах носять суто дружній характер.

Михайло Ясинський взагалі заявив, що це піар. Однак, нещодавно Влад вирішив доповнити свою розповідь та зізнався, що відбувається.

Також кухар вирішив розповісти, що спровокувало його на таку поведінку, адже раніше він навіть не натякав на таємний зв’язок з артисткою.

“Ми тоді вирішили не бачитися, бо розставалися. І вона попросила один день переночувати у нас дома. Я кажу: “Немає питань, я поїду. Мене там не буде”. Я дізнаюся, що вона там ночує, як ви розумієте, не зі своїм чоловіком. Вона там була з другом, я це знаю, але мене це обурило. Я приїхав на емоціях, їх там вже не було і записав відео. Ми з Олей прожили півроку, у стосунках ми були більше. Я її дуже сильно любив”

Тобто, попри небажання продовжувати публікувати докази на рахунок роману з Олею Міцкевич все одно наполягає на тому, що все ж таки перебував з нею у романі, і Полякова нібито, будучи заміжнею, проживала разом з кухарем на квартирі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.