Вагітна Ані Лорак, Тіна Кароль та Настя Каменских: в 2021 році український шоу-бізнес чекає справжній бебі-бум

Про вагітність українських та російських зірок пліткують вже дуже довго, але нещодавно з'явилися чіткі підтвердження — діти все ж будуть.

Ані Лорак чекає дитину не від Сергія Лазарєва

Вагітна Ані Лорак - нові фото 2020
Вагітна Ані Лорак – нові фото 2020

Незважаючи на те, що українсько-російській співачці довгий час приписували роман то з Філіпом Кіркоровим, то з Сергієм Лазарєвим, офіційно вона все-таки перебуває в союзі з продюсером популярного репера Тіматі Єгором Глібом.

Вагітна Ані Лорак - нові фото 2020
Вагітна Ані Лорак – нові фото 2020

Це колишній чоловік української співачки під псевдонімом TAYANNA. І у Єгора, і у Ані Лорак уже є діти від першого шлюбу. А зараз, судячи з того, що Ані Лорак публікує в своєму Instagram, вони всерйоз задумалися про те щоб узаконити свої стосунки і завести дитину.

Недарма у співачки з’являються фото то в балахонах, під якими не видно живіт, то в сукнях, під якими невелика округлість все ж простежується.

Тіна Кароль пережила смерть чоловіка і вже готова впустити у своє життя іншого

Вагітна Тіна Кароль - нові фото 2020
Вагітна Тіна Кароль – нові фото 2020

Після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна Кароль довгий час залишалася одна і не афішувати подробиці свого сімейного життя. Було видно – їй важко. Ще й на руках залишився син Веніамін. Однак коли по телеканалу 1 + 1 виходив 10 сезон проекту “Голос країни”, там вона познайомилася з молдавськими співаком Даном Баланом, їм почали приписувати роман.

Вже пройшло досить багато часу з закінчення проекту, а Балан і Тіна офіційно так і не підтвердили зв’язок. Однак її і не заперечують. Тіна буквально світиться від щастя, а при згадці про улюбленого Дана навіть червоніє.

Нещодавно шанувальники помітили у неї кругленький живіт. Це приблизно четвертий місяць.

Настя Каменських нарешті піде в декрет

Вагітна Настя Каменських - нові фото 2020
Вагітна Настя Каменських – нові фото 2020

Українська співачка Настя Каменських перебуває у шлюбі з Потапом офіційно з весни 2019 року. До того вони свої стосунки приховували. Тепер задумалися — обидвоє вже доволі багато досягли в житті. А чому б, власне, і не завести дитину? 

Тим більше, Настя давно мріє про поповнення в родині. Навіть завела “тестову версію” дітей — щенят. 

А як ви думаєте, їй пасує округлий живіт?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.