Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.

Життя Наталі Могилевської було наповнена як щасливими моментами так і драмою. Коханням усього свого життя вона називала бізнесмена Єгора Долініна, з яким прожила разом 5 років.

Їхні розставання було вельми непростим, особливо зважаючи на той факт, що співачка встигла прив’язатися до дочок обранця і сама дуже хотіла стати матір’ю. Підприємець незабаром одружився з іншою, а Наталія припинила розповідати про те, що відбувається в її житті фанатам. Шанувальники не вірили, що Могилевська не перебуває ні з ким у романі, але не так давно артистка зізналася, що дійсно 10 років була самотньою.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її обранець Валентин

Наталія Могилевська показала, як змінилася за свою кар'єру
Наталія Могилевська показала, як виглядає її обранець Валентин

І лише нещодавно в її житті з’явився чоловік на ім’я Валентин. Саме він подарував їй любов, кохання, довіру, а також надію на те, що в неї з’явиться сім’я у її традиційному вигляді.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її обранець Валентин

Але на цей раз Наталія відмовилася робити ці стосунки публічними, і не розкривала особистості свого коханого. Але доволі скоро стало відомо, що виявляється співачка стала матір’ю. У Наталії 2 дочки, яких вона виховує разом з новим чоловіком. А Валентина вона також засвітила, хоча і не показала його обличчя.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська була заміж нею лише раз, і весілля відбулося ще на початку нульових. Однак цей шлюб не протримався і року. Наталія Могилевська та Дмитро Чалий розійшлися на хороші ноті, що доволі рідкісна річ для українського шоу-бізнесу.

Примітно, що ніякої драми не було, і рішення було здебільшого сухе та об’єктивне. Натомість з колишнім обранцем Олександром Ягольником Наталія Могилевська пережила чималі скандали після розставання і навіть подавала на нього до суду за наклеп.

Валентин вже продовжує залишатися в тіні і не виходить на публіку.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.