Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

У розмові з львівським блогером Ніколасом Кармою співачка Тіна Кароль зізналася, що у повсякденному житті вважає за краще зливатися з натовпом і завжди носить непомітний, недорогий одяг, натомість на сценічні образи коштів не шкодує. У цьому можна переконатися, зазирнувши на її офіційну сторінку в Instagram, де на кожному фото артистка постає в ефектному вбранні від якогось дорогого українського чи зарубіжного бренду.

Тіна Кароль і Николас Карма
Тіна Кароль і Николас Карма

Так, напередодні співачка оприлюднила низку нових фотографій. У кадрі Тіна позувала у довгій чорній сукні з вельми пікантним вирізом у зоні декольте та розрізом попереду.

39-річна Тіна Кароль вразила новими фото у ефектній чорній сукні
39-річна Тіна Кароль вразила новими фото у ефектній чорній сукні

До речі, це не єдиний сміливий образ знаменитості. Нещодавно вона оприлюднила кадри з фотосесії, де з’явилася в сукні з шнурівкою з боків, що ідеально підкреслювала її фігуру. Знімок відразу перепостили її фан-акаунти.

39-річна Тіна Кароль вразила новими фото у ефектній чорній сукні
39-річна Тіна Кароль вразила новими фото у ефектній чорній сукні

“Так, як було вже не буде…Горда для когось, самовлюблена для себе, збережена і незалежна є”,- підписали кадр адміністратори найбільшої фан-сторінки співачки.

Зазначимо, що останнім часом 39-річна Тіна Кароль регулярно радує шанувальників своїми відвертими фото, чим викликає велике захоплення підписників, які буквально обсипають її захопленими коментарями та компліментами. Часто своє замилування висловлюють зіркові колеги. Натомість від партнера по “Голосу країни” – молдавського співака Дана Балана, з яким Тіні приписували бурхливий роман, за цей час не надійшло жодної реакції.

Тіна Кароль і Дан Балан разом на концерті
Тіна Кароль і Дан Балан разом на концер

До речі, нещодавно стало відомо, що артист почав зустрічатися із 23-річною дівчиною. Нова обраниця співака має українське та польське коріння. Як повідомив блогер Богдан Беспалов, їх уже бачили разом на відпочинку, а також дівчина засвітилася на концерті Балана поруч із його мамою – Людмилою Балан.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.