Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Нещодавно співачка Тіна Кароль справила справжній фурор, коли з’явилася на сцені фінального концерту відбору “Євробачення 2024” у широких джинсах, темному топі та кросівках. Її волосся було зібрано в пучок і закріплено обручем, на обличчі повністю був відсутній макіяж.

 Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою
Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Шанувальники артистки та глядачі були вражені, адже раніше Тіна такого собі не дозволяла і завжди виходила на сцену у яскравому та дуже дорогому вбранні. Вже потім артистка пояснила, що це було задумано спеціально, щоб сконцентрувати увагу на голосі та глибокому сенсі пісні.

Вже потім у Мережі згадали, що подібний хід робила Леді Гага на врученні премії Оскар у 2023 році. Артистка, яка до цього хизувалась у розкішній сукні від Versace, на виконанні свого знаменитого хіта Hold my hand вийшла до публіки в рваних джинсах та м’ятій сірій футболці.

Схоже, українській співачці настільки сподобався виступ Леді Гаги, що вона вирішила просто скористатися ідеєю і повторити. Вийшло чи ні, судити глядачам, але Кароль дуже намагалася справити враження.

Хочемо відзначити, що останнім часом Тіна Кароль часто експериментує зі своїми образами. Так, напередодні на одному з фан-акаунтів артистки з’явилися відео, на якому знято, як Кароль готується чи до запису, чи до виходу на сцену. У артистки вже зроблено зачіску. Залишилися останні штрихи до макіяжу. На губах вже звична червона помада, проте очі лишаються не нафарбованими.

 Тіна Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою
Тіна Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Схоже, це буде остаточний варіант. Тіна знову експериментує. Як вам новий образ співачки?

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.