Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Нещодавно співачка Тіна Кароль справила справжній фурор, коли з’явилася на сцені фінального концерту відбору “Євробачення 2024” у широких джинсах, темному топі та кросівках. Її волосся було зібрано в пучок і закріплено обручем, на обличчі повністю був відсутній макіяж.

 Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою
Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Шанувальники артистки та глядачі були вражені, адже раніше Тіна такого собі не дозволяла і завжди виходила на сцену у яскравому та дуже дорогому вбранні. Вже потім артистка пояснила, що це було задумано спеціально, щоб сконцентрувати увагу на голосі та глибокому сенсі пісні.

Вже потім у Мережі згадали, що подібний хід робила Леді Гага на врученні премії Оскар у 2023 році. Артистка, яка до цього хизувалась у розкішній сукні від Versace, на виконанні свого знаменитого хіта Hold my hand вийшла до публіки в рваних джинсах та м’ятій сірій футболці.

Схоже, українській співачці настільки сподобався виступ Леді Гаги, що вона вирішила просто скористатися ідеєю і повторити. Вийшло чи ні, судити глядачам, але Кароль дуже намагалася справити враження.

Хочемо відзначити, що останнім часом Тіна Кароль часто експериментує зі своїми образами. Так, напередодні на одному з фан-акаунтів артистки з’явилися відео, на якому знято, як Кароль готується чи до запису, чи до виходу на сцену. У артистки вже зроблено зачіску. Залишилися останні штрихи до макіяжу. На губах вже звична червона помада, проте очі лишаються не нафарбованими.

 Тіна Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою
Тіна Кароль намагається повернутися до колишнього образу з червоною помадою

Схоже, це буде остаточний варіант. Тіна знову експериментує. Як вам новий образ співачки?

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.