Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Спробуйте приготувати м’ясо за даним рецептом, і у вас завжди на столі буде неймовірно смачна печеня, яка виходить виходить кращою навіть за біфштекси та відбивні. Для його приготування вам знадобляться базові продукти, які можна придбати в будь-якому супермаркеті, і доволі бюджетно.

Ще краще м’ясо вийде, якщо ви маєте доступ до свіжої зелені, у такому випадку воно буде дуже соковитим, ніжним та буде насичуватися різними пікантними ароматами.

Інгредієнти

  • кріп – за смаком
  • 30% сметана –  4 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 1 кг
  • Зелень петрушки – за смаком
  • Вода – 400 мл
  • 82,5% масло вершкове – 4 ч. л.
  • Свинина – 500 г
  • Твердий сир – 100 г

Як приготувати смачне м’ясо

Підготуйте м’ясо.  Свинину промийте та обсушіть паперовим рушником. Зріжте при необхідності всі плівочки та надлишки жиру. Наріжте свинину середнім кубиком. Додайте до м’яса цибулю.

Рецепт приготування класичної печені зі свининою
Процес приготування смачного м’яса

Цибулю очистіть. Наріжте дрібним кубиком. Змішайте нарізану цибулю зі свининою. Додайте сіль та чорний перець за смаком. За бажанням можна покласти більше цибулі, так м’ясо вийде ще соковитіше та ароматніше.

Наріжте картоплю та моркву. Картоплю та моркву очистіть та промийте. Наріжте картопля невеликим кубиком, а моркву тонкими півкільцями. З’єднайте овочі в глибокі миски. Додайте до них сіль до смаку, суміш сушеної петрушки та кропу.

Рецепт приготування класичної печені зі свининою
Рецепт приготування класичної печені зі свининою

Підготуйте 4 керамічні горщики для запікання. На дно кожного викладіть по 1 ч. л. вершкового масла. Наступним шаром розкладіть м’ясо із цибулею. На м’ясо викладіть нарізану картоплю та моркву.

Додайте воду, сметану та сир. Кип’ятіть воду. У кожен горщик влийте по 100 мл окропу. Зверху додайте по 1 ст. л. сметани. Засипте вміст горщиків тертим сиром.

Приготуйте печеню. Накрийте горщики із заготовкою кришкою та встановіть їх на деко. Поставте лист у духовку і встановіть температуру на 200°C. Готуйте м’ясо з картоплею у духовці 1 год.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.