|
11.04.2021 19:50

Настю Каменських помітили в Мексиці лежачою на тротуарі у дивній позі: співачка не коментує інцидент

Що відбувається з українською зіркою у Мексиці? Усі деталі у статті.

На початку 2021 року у популярної української співачки Насті Каменських померла найрідніша людина в її житті — коханий батько. Він був людиною, яка буквально і в переносному сенсі створила співачку. Чоловік був слугою мистецтва і працював директором хору імені Верьовки. Настя дуже важко переживала цю втрату і довго не могла з нею впоратися.

Рішення проблем

В кінці кінців, від довгої перенапруги, відчуття горя та безмежних сліз здоров’я зірки погіршилося.

Так, нещодавно знаменитість повідомила, що потрапила в лікарню через панічну атаку. Настя вирішила не зволікати і вирішити питання з творчістю. У голову Каменських закралася ідея створити реаліті-шоу. Тому вона швидко почала втілювати її у життя. Вона зібрала своїх найулюбленіших дівчаток, у тому числі і маму, та відправилася до сонячної Мексики на зйомки пілотної серії.

Настя Каменських у Мексиці

З виходом першого випуску шоу стало зрозуміло, що воно буде дуже успішним. Дівчата обіцяють усього 8 серій і продовжують зйомки за кордоном.

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явилася неоднозначна світлина, на якій Настя постала лежачою на тротуарі. Її руки були розкинуті по боках, а ноги розведені в сторони та підняті уверх. Капелюх героїні статті сповз на обличчя. Очевидно, що Настя вирішила трошки пожартувати зі своєю аудиторією, тому в дописі до дивного фото додала не менш дивний текст, який зовсім не співпадав з тематикою світлини.