“Вагітна” Каменських отримала сніданок у басейн та прикрила живіт: дружині Потапа є що приховувати

Настя Каменських продовжує ділитися в Інстаграм атмосферою відпочинку.

Поки прихильники Насті Каменських у коментарях скаржаться на сніг, дощ та холоди, Інстаграм красуні наповнюється новими світлинами з відпочинку. Дівчина не соромиться викладати на загальний огляд їхні з Потапом сонячні будні.

Цього разу зіркове подружжя відправилося насолоджуватися теплом на романтичні Мальдіви. Схоже, що після активного робочого графіку в Києві, зіркам хочеться лише їсти, спати, читати та гуляти, насолоджуючись компанією один одного.

Настя Каменських похизувалася сюрпризом від коханого
Настя Каменських похизувалася сюрпризом від коханого

Крім того, що співачка активно ділиться з прихильниками розміреним і дещо ледачим графіком життя, вона ще й отримує різні романтичні несподіванки від свого чоловіка Олексія Потапенка.

Останнє, чим її здивував коханий – був сніданок у басейні. На відео, яким Настя Каменських поділилася у сторіз у своєму Інстаграм, пара розповіла про враження від такого сніданку. Красуня зауважила, що це дуже красиво, а її чоловік порадив прихильникам залізти у водойму і самим спробувати.

На знімках, якими дружина Потапа поділилася у мережі помітно, що піднос зі сніданком розташувався на рівні її животика і прикрив його.

Невже це означає, що Настя Каменських таки вагітна і скоро прихильники вітатимуть зіркову пару з таким довгоочікуваним поповненням.

Зауважимо, що фанати пари так само з нетерпінням очікували звістки і про весілля Потапа та Насті. приписуючи їм роман ще під час роботи у спільному проекті “Потап і Настя”. Саме співачку називали тоді винуватицею розлучення репера та його першої дружини Ірини Горової.

Згодом Настя Каменських все ж наважилася показати струнку фігуру, на якій поки немає й натяку на вагітність співачки.

Прихильники зірки не змогли пройти повз такі знімки і попросили не дражнити їх, адже більшість про теплі краї може лише мріяти, поки мерзнуть вдома. При цьому самі фото вони оцінили, побажавши красуні гарного відпочинку.

Схожі статті