|
18.04.2021 17:48

Дзідзьо показав свою нову любов: відома білявка відрізняється харизмою та талантом. Що скаже дружина?

Такого від Дзідзьо не очікував ніхто! Чи це просто чергові жарти?

Михайло Хома здавалося б зразковий сім’янин, однак навколо нього крутиться неймовірно багато пліток.

Плітки навколо Дзідзьо

Почалося все, певно, з його колаборації разом з Ольгою Цибульською. Співробітництво двох відомих артистів породило масу підозр та фантазій стосовно їхніх стосунків. Так, більшість фанатів були щиро впевнені, що між колегами не тільки робочі моменти. І нікого не спантеличив той факт, що Михайло одружений. Воно й не дивно, адже це шоу-бізнес.

Що про це думає Ярослава?

Дружина Михайла нещодавно давала інтерв’ю, у якому розповіла, що сама вона звела артистів. Вона впевнена, що між ними ніколи нічого не було.

Дзідзьо та його дружина Ярослава Хома.

Адже Ольга щаслива у шлюбі і Михайлу також всього вистачає. Тим не менш, починаюча артистка підкреслила, що її дуже засмутив той факт, що вони грали на публіку і офіційно не заперечували службовий роман. Так чи інакше, Ярославі довелося це перетерпіти.

Нова любов Дзідзьо

Нещодавно на особистій сторінці Михайла в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з світлиною, на якій Дзідзьо постав поряд з відомою акторкою Адою Роговцевою.

Артист  підписав фото наступним чином:

“Моя нова любов з комедії-квест “Де гроші”, – і додав що, Ада є королевою.

Акторка ніжно притулилася до Михайла Хоми і посміхнулася на камеру. Цікаво чи знає заслужена акторка про свій новий статус? Варто зазначити, що користувачі мережі дуже позитивно відреагували на публікацію. Виявилося, що акторка у багатьох знаходиться у списку фаворитів. Ада неймовірно талановита і харизматична жінка, тож не дивно, що суспільство так тепло реагує на її появу.