|
19.04.2021 16:11

Алла Пугачова розгублена: молода співачка переспівала хіт “Айсберг”. Максим Галкін вступився за дружину

Алла Борисівна - легендарна зірка естради. Декілька її пісень стали справжніми її візитівками. Втім, знайшлася співачка, яка переспівала її хіт.

Ім’я Алли Пугачової назавжди лишиться у музичній історії нашої естради. Її композиції прославляли фільми та принесли виконавиці величезну популярність. Жінку люблять і знають не лише на колишніх просторах СРСР, а й далеко закордоном.

Ось так змінювалася Алла Борисівна Пугачова. Фото взято з вільного доступу.

Зараз вже Алла Пугачова не веде активної концертної діяльності. Втім, це не заважає їй залишатися найбільш обговорюваною жінкою. Преса дуже любить смакувати її стосунки з Максимом Галкіним та спостерігати, як ростуть двійнята Ліза та Гаррі.

Нещодавно співачка прийшла на ютуб-шоу свого коханого чоловіка. Максим Галкін має проект “Музыкалити”, де сучасні популярні треки та виконавці обговорюються з точки зору двох різних поколінь: він запрошує метрів вітчизняної естради та популярних серед молоді артистів. Сюди приходила Лариса Доліна, Альона Апіна, а Примадонна вже двічі ставала героїнею шоу.

Її опоненткою стала молода перспективна артистка з сильним голосом – Юлія Зіверт.

Популярна співачка Юлія Зіверт. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, артистка переспівала хіт “Айсберг”, який виконувала Алла Борисівна.

Максим Галкін дав дівчатам оцінити нову версію. Алла помітно розгубилася, але впізнала, що Юлія переспівала її хіт. Жінці було цікаво, хоч і не звично чути свою пісню під молодіжний біт, виконаний незвично низьким голосом. Зіверт теж зніяковіла, адже не очікувала, шо Галкін поставить саме цей трек.