(Фото) Алла Пугачова приховала палац на Кіпрі: маєток крутіший за їх з Максимом Галкіним замок у Підмосков’ї

Алла Борисівна - справжня Примадонна. Подивіться, які маєтки у власності найвідомішої зірки естради.

Алла Борисівна з коханим Максимом Галкіним відбудувала собі справжній замок в елітному селі під Москвою. Селище називаться Грязь, там немає клубів чи місць для гучних вечірок. Це спокійна місцина, де можна насолоджуватися життям, виховувати дітей та зустрічати спокійну старість.

Замок Галкіна та Пугачової. Фото взято на просторах мережі.

Втім, і цього виявилося для пари недостатньо. У 2019 році виявилося, що Примадонна разом зі своїм чоловіком відбудувала собі маєток на Кіпрі. Про це повідомляло видавництво Starhit. Давайте розберемося, чи справді вирішила легендарна Алла Борисівна стати кіпріоткою та переїхати до моря.

Закордонна нерухомість Алли Борисівни

Потенційний котедж Алли Пугачової на Кіпрі. Фото взято на просторах мережі.

600 квадратних метрів на узбережжі сонячного Лімасолу забудовуються стінами шикарного маєтку. Займалася у 2019 році всіма деталями агенція Cyprus Butterfly. Тут у такому замку планувалося зробити сауну, басейн, а також тераса, кімната-кінотеатр та великий камін.

В цілому поява маєтку тут органічно лягала у життя пари, адже до карантину у Максима Галкіна тут періодично проводилися концерти.

Втім, у мережі не раз припускали, що зірки придбали резиденцію на Кіпрі тільки заради того, щоб безперешкодно влаштуватися десь в Європі та подорожувати більш ніж в 167 країн, адже громадянам Росії досі потрібно отримувати візи закордон.

Алла Пугачова та Максим Галкін. Фото взято на просторах мережі.

Сам же Максим Галкін заперечував інформацію. За його словами, цю легенду вигадала компанія-будівельник для своїх потенційних клієнтів, в якості маркетингового ходу.

Схожі статті