|
26.04.2021 09:34

Анастасія Приходько нарешті розсекретила стать та ім’я своєї новонародженої дитини: тричі зіркова мама

Анастасія Приходько більше не тему є шанувальників та розповіла усі деталі народження третього малюка.

Анастасія Приходько дуже здивувала фанатів, коли постала на сцені з великим животом. Глядачі проекту Маска очікували дізнатися про поповнення від кого завгодно: від Насті Каменських або ж Аліни Гросу, але ніяк не підозрювали, що у костюмі бабки приховується талановита Приходько, і що вона знаходиться на останньому місяці вагітності.

Засекреченість таємниці появи життя

Як виявилося, дива стаються. А вже на наступному ефірі з’ясувалося, що Анастасія народила. Співачка з якоїсь причини дуже трепетно ставилася до цієї інформації і  приховувала її як тільки могла. Вчора, у честь Вербної неділі жінка вирішила розсекретити інформацію про свою дитину та надала підписникам можливість познайомитися ближче зі своїм спадкоємцем.

Так, на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, з якої ми дізналися, що в неї народився хлопчик, на ім’я Лука. Малюк абсолютно здоровий і народився з вагою 3,8 кілограми. Вчора йому виповнилося ровно місяць.

Нагадуємо, що Оля Полякова, після виходу шоу в ефір вирішила, що таємничість не для неї, завітала на сторінку Анастасії Приходько і розсекретило стать дитини самотужки.

Зірка, ніби спеціально написала, що у Насті хлоп’я. Приходько намагалася зам’яти ситуацію, адже багато хто вже бачив коментар Суперблондинки. Зірка інтелігентно та дуже тактично відповіла, що стать дитини поки не оголошується. Мовляв, немає ніяких підстав вважати, що це хлопчик. Однак не вийшло. Більшість зрозуміло, що Оля Полякова просто викинула черговий коник, а Приходько постраждала від її витівок.