“У мене ніколи вибору не було”, – Анастасія Приходько розповіла зворушливу історію про дитинство у бідноті

Анастасія Приходько не раз скаржилася на важке дитинство. Виявилося, однією з причин складного життя була бідність.

Анастасія Приходько, колишня учасниця Євробачення, розповіла історію, яку скруту доводилося переживати у дитинстві.

За словами Анастасії, біднота, яку спіткала майбутня зірка, відсутність вибору дуже сильно вплинули на її характер та виховання.

Жінка розповідає, що у неї, коли вона ще проживала з батьками, було всього 3 красиві та нарядні речі. Вона дуже гарно запам’ятала рожеву сукню, джинсовий сарафан та костюм з лосинами. Весь інший одяг був посередній і навіть мав досить тьмяні кольори. Крім цього, через брак коштів у родині, дівчині доводилося доношувати речі за своїм братом, який дуже швидко виростав з підліткового одягу.

Анастасія Приходько у дитинстві

Суворості життя додавав і характер матері. Співачка згадує, що були моменти, коли її питали, що б їй хотілося одягти. Тоді дівчинка розповідала, що бачила модні штани в однокласників і хотіла б вбиратися у такі само. Проте, її мама дуже жорстко позбавляла ці ідеї життя, казавши Анастасії, що її вибір негарний.

Приходько скаржиться, що пріоритети в її родині, стосовно одягу, були розставлені таким чином: перевага надавалася темним кольорам в першу чергу, адже так було легше впоратися з пранням. Спідниці теж не часто дозволяли носити. Мотивація така: можна застудити внутрішні органи й потім не народити.

Зараз Анастасія визнає, що робить помилки у підборі одягу, проте ніколи не шкодує про це, адже саме неправильно підібрані образи допомагають їй краще розбиратися у стилі. Крім цього, жінка сміливіше ставиться до кольорової гами й почала шити собі сукні.

Приходько не раз розповідала про своє складне дитинство.

Так, Анастасія казала, що мати її майже не виховувала, а більшість часу у дитячі роки вона провела на вулиці з друзями. І саме тамтешні відносини та ситуації прищепили Насті головні людські якості та навчили бути лідером.

У школі часто траплялися бійки й були навіть моменти, коли Приходько була вигнанкою у шкільному колективі. Аналізуючи ситуацію зараз, жінка каже, що складнощів додавав той факт, що їх доводилося бути під впливом дорослих, які не помічали, що в неї вже загартовується свій сильний характер.

Схожі статті