|
30.04.2021 19:46

Після чуток про домогання Костянтин Меладзе зізнався, що його шлюб з Вірою Брежнєвою зазнав серйозних змін

Що відбувається у шлюбі Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої?

Костянтин Меладзе не полюбляє давати інтерв’ю та намагається не розповсюджуватися стосовно особистого життя, тим паче романтичного. Тим не менш, нещодавно він взяв участь у короткій розмові з журналістом YouTube-каналу “Kyiv Live”. Саме під час цієї бесіди з’ясувалося, що пандемія вплинула і на подружнє життя композитора та співачки, і внесла свої корективи.

Що змінилося у шлюбі Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе?

Продюсер зізнався, що Віра Брежнєва нарешті змогла пірнути у побут з головою. Виявилося, що співачки цього не вистачало. Вона мала змогу зайнятися і кулінарією, і прибиранням, і всім іншим, що стосується її будинку та догляду за ним.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Тим не менш, дуже скоро обидвом це набридло. Адже Віра та Костянтин люди творчі і потребують натхнення та енергії.

“Спочатку це всім було навіть за щастя – посидіти вдома, відчути сімейні узи. Але з часом артист починає нудьгувати по концертах, по публіці. Ми поступово перейшли в робочий режим”, – розповідає композитор.

Нагадуємо, що це інтерв’ю вийшло через невеликий проміжок часу після скандального зізнання Ані Лорак у тому, що Костянтин Меладзе пропонував їй особисті стосунки взамін на кар’єру співачки. Рідний брат продюсера Валерій Меладзе прокоментував заяву і додав, що це повна нісенітниця.

Сьогодні Оля Полякова підтримала Кароліну і розповіла, що Костянтин не оминув і її, і запропонував такий самий варіант співробітництва. Шоу-бізнес поділився на два табори: одні вірять Костянтину, інші довіряють словам Кароліни.