|
01.05.2021 21:35

Костянтин Меладзе розсекретив ім’я шостої дитини рідного брата Валерія Меладзе: дівчинку назвали незвичайно

Дізнайтеся у статті, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва назвали доньку.

Свою третю вагітність Джанабаєва приховувала практично до останнього. Публіка дізналася про цікаве положення Альбіни все за місяць до пологів. У березні співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з професійної фотосесії, на якій зроблено акцент на її помітно кругленький живіт. Незабаром після цього вона також поділилася своїми зворушливими знімками в піжамі і розповіла, як її сини сприйняли новину про швидке поповнення в родині.

Меладзе і Джанабаєва стали батьками

Незабаром третя донька 55-річного Валерія Меладзе і його 42-річної дружини Альбіни Джанабаєвої з’явилася на світ. 12 квітня вона народилася в одній зі столичних клінік.

Ім’я крихітної красуні Меладзе

Новина облетіла мережу за секунду. До сих пір була відомиа тільки стать дитини – зіркові батьки віддали перевагу тимчасово приховати від громадськості ім’я крихітки. Однак рідний брат Меладзе, продюсер Костянтин озвучив ім’я своєї племінниці в ефірі програми “Люди великого міста”.

“Я вшосте дядько. Назвали Агата”, – поділився Костянтин.

Варто підкреслити, що Джанабаєва і Меладзе  намагаються зайвий раз не виставляти своїх дітей на очі публіки.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

Так, довгий час зовнішність молодшого сина пари трималася від громадськості в строгому секреті. Фото з хлопчиком, на яких можна побачити його обличчя, досі  немає у відкритому доступі. Додамо, що новонароджену дочку Альбіна і Валерій поки не показали. Минулого місяця співачка вперше опублікувала фото Агати, але в кадр потрапила тільки рука дівчинки.