|
03.05.2021 18:47

Чи був між Андрієм Данилко та Білоконь роман? Фанати виконавця знайшли фото, яке підтверджує стосунки зірок

Мережею гуляла фотографія поцілунку Інни та Андрія на шоу, втім вона не здатна шокувати так, як ця.

У мережі з’явилося фото, яке свідчить про те, що український артист і продюсер Андрій Данилко, відомий образом Вєрки Сердючки, і його колега Інна Білоконь, яка грає роль мами провідниці, не просто колеги. Про це повідомляє інфопортал Україна.ру.

Екслюзивне фото

На фото, опублікованому в мережі, Данилко і Білоконь сидять на сходинках біля різьблених чорних воріт. За знімком стає зрозуміло, що артисти один одному не просто друзі і колеги.

Фото взяте в просторах мережі.

Це вже не вперше, коли підтвердження їхнього роману приходить звідки не чекали. Так, наприклад в 1 з інтерв’ю, коли Андрію до неїкові потрібно було збрехати, на питання чи були в нього стосунки з Інною Білоконь він відповів ні. Тобто Андрій Данилко мав на увазі, що були. Через декілька хвилин продюсер та виконавець дуже пошкодував і додав: “Оце я ляпнув”. Також мережею ходило фото поцілунку з Інною на шоу, однак воно мало більше дружній характер. Варто підкреслити, що Інна Білоконь вже давно заміжня і має дітей. Чого не скажеш про Андрія Данилка, якому приписують нетрадиційну орієнтацію.

Нагадуємо, що Андрію Данилку 47 років, артист ніколи не був одружений і за даними ЗМІ живе один. У кількох інтерв’ю він зізнавався, що відчуває себе дуже самотньо. Останнім часом в мережі все частіше з’являється інформація про його проблеми зі здоров’ям, проте підтвердження це не знаходить. Ось уже багато років Данилко вважає за краще уникати спілкування з пресою, особливо не любить відповідати на питання, пов’язані з особистим і здоров’ям.