|
03.05.2021 23:45

Як виглядає і чим живе перший чоловік Катерини Осадчої: імпозантний депутат, який не зміг підкорити красуню

Зараз вона щаслива у шлюбі з Юрієм Горбуновим, але хто став першим чоловіком Осадчої?

Зараз успішна телеведуча є зіркою українського телебачення та носить під серцем третю дитину. Коли ж вона виходила заміж вперше в Україні її не знали. Вона була моделлю та починаючою тележурналісткою.

Екс-чоловік Каті Осадчої

У 2001 році Катя Осадча вийшла заміж за народного депутата від Партії зелених і досить успішного на той час бізнесмена Олега Поліщука. А вже у вересні наступного року народила первістка — сина Іллю.

Олег Поліщук та Катерина Осадча. Весільна фотографія

Втім, шлюб швидко дав тріщину: у 2004 році Катя і Олег розлучилися. Головною причиною розлучення стали, в основному, особисті амбіції і напружений графік роботи подружжя.

Олег Поліщук з сином Іллею

Незважаючи на те, що відразу ж після народження дитини Осадча зайнялася власною кар’єрою, жінка все одно знаходить вільний час, щоб провести його з сином.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

А зараз телеведуча щаслива у шлюбі з Юрієм Горбуновим. На привеликий жаль, Катя була коханкою Юрія, адже той був одружений на іншій жінці.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Втім, телеведуча завагітніла другим сином Івасиком і зіркова пара вирішила одружитися. Невдовзі журналісти дізналися, що зірка знаходиться на великих термінах вагітності і готується до пологів. Зараз Івасику Горбунову 4 рочки, а Катя знову вагітна.

Фанати зіркового подружжя сподіваються, що на цей раз в Осадчої народиться дівчинка.

Обидва сини телеведучої надали перевагу непублічному образу життя і намагається всіляко відсторонитися від журналістів та фанатів.