|
05.05.2021 22:36

Руслана Лижичко назвала точну дату повернення своїх “Диких танців” на сцену: заспіває на свято

Руслана першою принесла нашій країні перемогу на "Євробаченні", втім дуже швидко артистку записали у "легенди", так і не давши наповну блиснути на сцені.

Героїня цього матеріалу – Руслана Лижичко. Саме вона принесла в українську музику етнічні мотиви та сучасний біт. Її галицьке коріння дало їй можливість пізнати глибину місцевих традицій, а талант – показати це все не тільки українцям, а й всій Європі.

Руслана на сцені Євробачення у 2004 році. Фото взято на просторах мережі. 

Тоді, у далекому вже 2004 році, Руслана принесла перемогу на Євробаченні. Завдяки їй Україна стала більш впізнаваною закордоном: про нас почали говорити не просто, як про країну, де сталася аварія на Чорнобилі.

Пройшов час і постать Руслани Лижичко “пішла у музей”. Зірку перестали запрошувати на проекти, а кількість концертів зменшилася в рази. Співачка вирішила спробувати себе у ролі громадської активістки.

Руслана Лижичко у теперішні дні. Фото взято на просторах мережі. 

Втім, після Революції Гідності про артистку стало мало чути. Вона майже перестала з’являтися на публіці і стала більше займатися побутом та родинними справами. Втім, зірці, ім’я якої гриміло на всю Європу, важко утримували свій потенціал. Руслана оголосила, що повертається у шоу-бізнес.

Артистка навіть запланувала свій виступ.

Обрала для виступу справжнє свято – День Києва, який так полюбляють мешканці столиці. Дійсно, концерт буде дуже доречним, адже після карантину всі так засумували за культурними подіями.

Втім, деталей свого репертуару так виступу артистка не розкриває.