|
11.05.2021 12:24

Усі чоловіки Ірини Білик, з якими вона так й не знайшла жіночого щастя: імена, весільні фото, невідомі факти

Ірину Білик називають Примадонною української естради, особисте життя якої ще більш бурхливе, ніж сценічне.

Героїня нашої сьогоднішньої статті — талановита співачка, що володіє не тільки незабутнім голосом, а й неймовірною жіночої харизмою. Саме тому чоловіки завжди любили Ірину, так що від нестачі уваги вона ніколи не страждала.

Юрій Нікітін

Він був першим чоловіком Білик, хоч і неофіційним. Познайомилася пара на музичному фестивалі “Весняні надії” у Вінниці. Юрія так заворожив талант Ірини, що він почав її продюсувати і разом вони досягли небувалих висот.

Ірина Білик та Юрій Нікітін

Співпраця плавно переросло в роман, який так і не завершився весіллям. У них були різні пріоритети — поп-діва мріяла про сім’ю і материнство, тоді як Нікітін був націлений тільки на успіх і кар’єру в шоу-бізнесі. Втім, навіть після розставання Юрій продовжив бути продюсером співачки, а теплі відносини між собою вони зберегли і донині.

Андрій Оверчук

Це перший офіційний чоловік Ірини. У шлюбі з ним зірка нарешті стала мамою чудового сина Гліба. Примітно, що його хрестив колишній Білик Юрій Нікітін.

Ірина Білик та Андрій Оверчук
Ірина Білик зі своїм старшим сином Глєбом

З Андрієм виконавиця навіть обвінчалася, однак ні це, ні наявність спільної дитини не скріпило їх пару — вже через 4 роки після весілля вони розійшлися.

Діма Коляденко

Мабуть, найскандальніший обранець Білик, з яким вона перебувала лише в цивільному шлюбі, хоча пропозицію руки і серця зірка отримувала, каблучку брала, зате позитивної відповіді не давала.

Ірина Білик та Дама Коляденко

Незважаючи на низку гучних скандалів після розставання, Іра і Діма знайшли спільну мову та змогли залишитися хорошими друзями.

Дмитро Дікусар

Роман з Дікусаром у Білик зав’язався під час участі в шоу “Танці з зірками”. Як і все в житті поп-діви, ці відносини були бурхливими і розвивалися стрімко. 15-річна різниця у віці пари (не на користь Ірини) не завадила їм укласти шлюб в Ріо-де-Жанейро, однак тривав він усього 3 роки.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик з колишніми Дімою Коляденко та Дмитром Дікусаро

Аслан Ахмадов

На даний момент останній і вже майже колишній чоловік Білик Аслан Ахмадов подарував їй другого сина Табріза та кілька щасливих років разом. Вони могли б тривати і далі, якби не одне велике але — Аслан живе і працює в Москві, тоді як Ірина вже давно влаштувалася в Києві, переїжджати одне до одного подружжя не хоче.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізо

Це і стало однією з причин, через що артистка вирішила подати на розлучення, незважаючи на сильне кохання до Ахмадова.