|
12.05.2021 17:29

Мама Камалії потрапила в автомобільну аварію: на родину чекають суди, розслідування та покриття збитків

Мати Камалії запевняє, що вона є постраждалою стороною.

Мама співачки Камалії Інна Петрівна потрапила у дорожньо-транспортну пригоду вчора 11 травня.

Жінка відома в українському шоу-бізнесі не тільки тим, що просунула свою доньку на початку її співочої кар’єри, а й тим, що є майже повноправним членом родини Захурів. Жінка дуже багато часу проводить з донькою і внучками та світиться на різноманітних світських заходах.

ДТП за участі Інни Петрівни

Жінка стверджує, що знаходилася за кермом, коли інша дівчина на великій швидкості підрізала її. В результаті сталося зіткнення автомобілів. Водійка знаходилася в машині не одна, а разом з пасажиром, і після усвідомлення того, що сталося, вибігла та почала істерикувати.

Вона звинувачує зіркову маму у тому, що та створила дорожньо-транспортну пригоду. Інна Петрівна абсолютно з цим не згодна. Її автомобіль дуже постраждав. Покриттям матеріальних та моральних збитків вже займається страхова компанія. До консенсусу учасники зіткнення не дійшли, тому на них чекає суд. Мама Камалії до цього абсолютно готова. Тим більше, що вона впевнена у своїй невинності.

Втім, спішити робити висновки не варто, адже у подібних ситуаціях слуги закону розбираються краще. Сподіваємося, що обидві сторони все ж таки дійдуть згоди.

Нагадуємо, що в одному зі своїх інтерв’ю Інна Петрівна розповідала про те, як її доньці не щастило у стосунках з чоловіками до зустрічі з Мухаммадом Захуром. Продюсерка зізнавалася, що Камалії розбивали серце і в неї навіть був досвід романтичних відносин зі справжнім альфонсом. Мовляв, чоловік її просто використовував заради грошей.