|
12.05.2021 23:23

У вагітної Каті Осадчої та Юрія Горбунова фінансова криза: телеведучі змушені шукати найдешевші авіаквитки

Неочікувано з'ясувалося, що Катя Осадча літає лоу-костами, поки інші зірки орендують приватні літаки.

Вагітна Катя Осадча пробула у Туреччині близько двох неділь. Відома українська телеведуча завітала до цієї гостинної країни для того, щоби взяти інтерв’ю в Олі Полякової, в ході якого з’ясувалося, що зірка виношує третю дитину. Після цього Катя змінила геолокацію та влаштувала власний відпочинок з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим і маленьким сином Івасиком.

Яскраві фото з відпочинку Каті Осадчої та Юрія Горбунова

Лінійка яскравих атмосферних фотографій, яку цієї весни опублікувала Катя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неймовірно порадувала її підписників, які підозрювали про цікаве положення знаменитості ще з зими. Зірки позували на білосніжній яхті та проявляли ніжні почуття одне до одного та до своєі дитини.

Навіть Юрій Горбунов вирішив публічно показати свою ніжність до ненародженого малятка. Для зіркової пари це дійсно рідкість, адже у минулий раз вони приховали абсолютно усе, що стосувалося вагітності. Навіть зараз Івасик не показує свого обличчя за своїм бажанням та подачі подружжя.

Лоу-кост для зірок?

Можливо зірковій парі дійсно не вистачає грошей на повноцінний авіарейс. Адже лоу-кости дуже незручні для перельотів, особливо сімейних, з маленькими дітьми. Втім, фотографії телеведучої з подібного рейсу також можуть свідчити про грамотну рекламу, яку телеведуча влаштувала за кругленьку суму. Важко повірити, що у зірок тележурналістики зараз немає грошей, адже вони активно працювали увесь сезон та змогли собі дозволити двонедільний відпочинок на курорті.