|
30.09.2020 22:49

Потап показав, як Настя Каменських виглядає без макіяжу

Настя Каменських і Потап потішили шанувальників спільним знімком. На ньому співачка без макіяжу.

Популярний український співак Потап поділився з підписниками спільним знімком з дружиною Настею Каменських, на якому артистка абсолютно без макіяжу.

Зовсім не зіркове фото без фільтрів, макіяжу і розкішних атрибутів Потап опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На ньому зіркова парочка сидить на сходах і насолоджується останніми теплими днями. Потап на світлині позує в стильному бежевому капелюсі, чорній сорочці з недбало закоченими рукавами і білих шортах. На задньому плані можна побачити Настю. Знаменитість на фото у легкій блакитній сукні і білих кросівках. Співачка тримає в руках телефон. Настя на фото демонструє стрункі загорілі ніжки і прекрасний вигляд навіть без макіяжу.

Фанати зіркового подружжя захоплено сприйняли таке фото знаменитостей. В коментарях до світлини фоловери понаписували компліментів, вони відзначили, що пара дуже гарна, а Настя чудово виглядає і без косметики.

«Такі справжні на цьому фото», «Ви бомбезні», «Все таки яка вона красуня, не нафарбована, без ботокса, така природна. Нереально, що такі ще є серед зірок. А енергетика яка», – написали приємностей в коментарях підписники.

Зазначимо, нещодавно Настя пострункішала і пріодично хвалиться звабливими фотографіями в соцмережі.