Настя Каменських розповіла секрети свого харчування, які допомагають її залишатися стрункою

Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася з підписниками секретами свого правильного харчування, які допомагають її не товстіти.

Власниця стрункої фігури і спокусливих форм, відома українська співачка Настя Каменських поділилася секретами свого щоденного раціону. Як харчуватися, щоб не переїдати, NK розповіла підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Так, зірка зізналася, що ніколи не пропускає сніданок, тому що він дає енергію організму на весь день. Снідає співачка ситно і збалансовано. Зазвичай це гранола з козячим йогуртом без наповнювача або вівсянка на воді з тертим яблуком і горіхами.

Також Настя ніколи не їсть, коли дивиться фільм або читає, тому що в цей час можна непомітно з’їсти зайве.

Ще один лайфхак здорового харчування зірки – в її домі немає вазочок з цукерками і печивом, щоб не було спокуси з’їсти калорійний смаколик. Є тільки корисні фрукти, горіхи і ягоди. Солодощі з’являються в домі знаменитості, лиш коли приходять гості.

Співачка також радить пити багато води, адже іноді люди спрагу приймають за голод.

Ще одним важливим елементом правильного харчування Настя називає здоровий сон. Тому що недосипання – це стрес для організму, і під його впливом людині хочеться їсти, зазвичай чогось солоденького.

Знаменитість запропонувала підписникам поділитися своїми секретами як харчуватися, щоб не переїдати.

Схожі статті