Categories Шоу-бізнес

Потап і Настя Каменських, Дантес і Дорофєєва та інші зіркові пари, які залишаються бездітними навіть у шлюбі

Батьками хоче бути не кожен. Це суто особиста справа кожної людини, але статус зірки зобов'язує відкриватися перед публікою навіть в таких делікатних питаннях.

Шанувальники героїв нашої сьогоднішньої добірки регулярно намагаються побачити будь-які натяки на майбутнє поповнення у своїх кумирів. Не можна не відзначити і те, що їх рівень життя дозволяє заводити дітей. Так чому ж вони до сих пір не пізнали радість батьківства?

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонто

Виконавиця вибухового хіта “Дикі танці” вже 25 років щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком, проте за всі ці роки вони так і не стали батьками. Сама співачка вважає причиною її скажений ритм життя та серйозне захоплення спортом, яке йде врозріз з вагітністю. Більш розгорнуто питання материнства Руслана не коментує.

Потап и Настя Каменських

Весілля Потапа і Насті Каменських

Настя неодноразово і досить відкрито говорила про те, що любить дітей. Морально вона вже дозріла до того, щоб бути мамою. Саме тому з кожним новим фото Каменських в соцмережах фанати раз у раз намагаються розгледіти кругленький живіт. Що стосується Потапа, то одного разу він вже реалізувався як батько — від минулого шлюбу з Іриною Горовою у нього є син Андрій.

Дантес і Дорофєєва

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Що стосується цієї молодої пари, то нещодавно в інтерв’ю на YouTube-каналі “2POpodcast” Володимир Дантес зізнався, що поки що вони просто не планують заводити дітей, адже вони і самі ще діти. До того ж подружжя не має у своєму розпорядженні вільний час, який доведеться приділяти малюку:

“Ми два артиста, які зайняті собою. Ми самі ще діти, і вік тут не має значення. Ми не знаємо, чого хочемо — ми весь час думаємо про себе. На даний момент ми в хорошому сенсі егоїсти”, — сказав чоловік Наді Дорофєєвої.

Share