Алла Пугачова, Леонід Куравльов та інші зірки, які ще за життя придбали для себе місце на кладовище

Людину невідворотно чекає кінець життя. Дехто живе на повну та не замислюється про вічне, а хтось вже зараз готується до найгіршого.

Зірки – унікальні особистості. Їх поведінка може дивувати, дратувати, а інколи слугувати прикладом для наслідування. Редакція “Сенсації” звернулася до вельми нестандартної теми, яка далеко не всім близька, а саме відходу у вічність. Ми розглянемо, хто з вітчизняних знаменитостей вже продумав, своє майбутнє.

Алла Пугачова

Примадонна – володарка великих статків та при всьому бажанні вона може провести всі свої роки у насолоді, а завдяки закордонній медицині підтримувати здоров’я дуже якісно.

Алла Пугачова
Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі.

Проте, вона подумала, що з нею буде після смерті та вирішила заздалегідь купити собі місцину на кладовищі. У 2011 році вона поховала брата і твердо вирішила, що хоче лежати там, поруч з ним.

Дмитро Пєвцов

Дмитро Пєвцов – зірка “Бандитського Петербургу”. Фото взято на просторах мережі.

Чи знали ви, що Дмитро Пєвцов придбав місце на престижному Троєкуровському кладовищі? Акторові всього 57 років, про недуги і хвороби він не повідомляв.

Його вчинок зумовлений бажанням перебувати після смерті поруч з сином Данилом, адже чоловік так і не подужав таку велику втрату.

Леонід Куравльов

Радянський актор дуже важко пережив втрату коханої дружини.

Леонід Куравльов. Фото взято на просторах мережі.

Коли йому було 84 роки, чоловік вирішив зайнятися власним похованням. Він навіть обрав могильну плиту і заповідав близьким після його смерті викарбувати там роки життя.

Похованим актор хоче бути поруч зі своєю єдиною обраницею.

Схожі статті