|
17.05.2021 14:38

Алла Пугачова пофарбувалася, підстриглася та омолодилася: тепер поряд з 7-річним сином виглядає не як бабуся

Широку популярність Алла Пугачова здобула в образі рудої бестії з її фірмовими балахонами, але зараз у свої 72 вона виглядає зовсім інакше — навіть краще.

Примадонна російської естради офіційно вже не працює на великій сцені. Зараз вона щаслива дружина і мама чарівних двійнят Лізи і Гаррі, яким восени виповниться по 8 років. Щоб дітлахи з’явилися на світ, Алла Борисівна і Максим Галкін скористалися нині модним в зіркових колах сурогатним материнством.

Зараз Ліза і Гаррі закінчують перший клас, крім цього вони також додатково займаються іноземними мовами, спортом і музикою. Зіркові брат і сестра дуже дружні, тому вони практично все роблять разом. Втім, іноді все ж бувають винятки.

Алла Пугачова і Максим Галкін з двійнятами

Ось, наприклад, у себе в Інстаграмі Галкін розповів, що в цей понеділок Гаррі пропустив школу через застуду, але часу дарма він втрачати не став і влаштував мамі Аллі приємний сюрприз. Дбайливий син своїми руками спік для 72-річної Пугачової пиріжки за його власним рецептом — з морквою, родзинками, яблуками, корицею, лимоном, цукром, ваніліном і “ще щось там додавали”.

Примадонна була дуже зворушена увагою Гаррі, похвалила і поцілувала його в щоку, а Максим тим часом запитав у їх помічниці по кухні Оксани, чи допомагала вона синові, на що жінка з посмішкою відповіла: “Трошки”.

Коментатори висловили непідробний захват не тільки з приводу того, яке чудове виховання Пугачова і Галкін дали дітям, але ще і з приводу моложавого виду співачки. На відео вона з’явилася в білосніжній подовженій сорочці, білих лосинах, з прямим білявим волоссям і легким макіяжем.

Не можна не відзначити, що на її обличчі не видно жодної зморшки. У свої роки Алла Борисівна виглядає неймовірно добре. А більше цікавого про життя великої і дружної сім’ї Пугачових-Галкіних дивіться нижче: