(Фото) Алла Пугачова на 8-му десятку одягнулася, як рокерша: вузькі джинси, пишна шевелюра, темні окуляри

Аллі Борисівні можна позаздрити - розміняла 8-й десяток, а наловчилася виглядати юно.

Алла Борисівна Пугачова – справжня Примадонна естради. Жінка досі викликає цікавість у прихильників своєю творчістю та життям. Її легендарні хіти зараз переспівують інші артистки, а сама діва естради, здається, зараз з головою пішла у побут та родинні справи.

Перука Алли Пугачової
 Алла Пугачова. Фото взято на просторах мережі. 

Та справжній Примадонні не потрібні гастролі та концерти на стадіонах, аби вразити прихильників своїм стилем. Алла Борисівна вирішила по-молодіжному вбратися. Зірку, звісно ж побачили папараці.

Алла вирішила вдягнути вузькі джинси – скінні, куртку відібрала з відповідного матеріалу. Вийшов такий собі панк-рок стиль. Прикрасити волосся вирішила пишною шевелюрою.

До речі, Максим Галкін вбрався у схожий образ. Чоловік вдягнув шкіряну куртку з шипами та футболку з малюнком.

Взагалі, ця пара полюбляє стильно одягатися та слідкує за трендами. Зокрема, Алла та Максим відвідували день народження популярної російської блогерки Анастасії Івлєєвої, яка святкувала свій 30-річний ювілей у стилі кібер-бароко.

Алла не посоромилася відкрити свої ноги у мікросукні та взяти достатньо сміливий аксесуар – золотисту сумку. Максим вирішив взагалі зробити акцент на іншій прикрасі – рукавицях.

Шоумен підібрав їх до камзолу та обрав золотисту вишивку. Пара виглядала дуже незвично, але напрочуд гармонійно. На святі їх одразу помітили фотографи.

Схожі статті