|
20.05.2021 22:51

Катерина Репяхова засвітила Віктора Павліка без гриму та стягуючих штанів: Аполлон заліз під стелю

Катерина Репяхова повністю поринула у побут, поки чекає маля. Віктор Павлік не менше за неї переживає за підготовку до зустрічі з малюком.

Пара Катерини та Віктора Павліків дуже яскрава. Він – вже не юний чоловік одружився з молодесенькою концертною директоркою. Репяховій було всього 25 років, коли вона стала дружиною артиста.

Віктор Павлік та Катя Репяхова. Фото взято на просторах мережі.

Багато хто не вірив у цей шлюб. Вважали, що це все заради піару. Проте, Катя та Віктор не соромляться демонструвати свої почуття та показувати своє кохання. Зараз співак чекає найдорожчий подарунок від обраниці – маленьку дитину. Віктору пощастило: після смерті його молодшого сина Павла, чоловік дізнався, що його молода дружина носить під серцем малюка. І знову хлопчик! Назвуть сина Михайлом.

Катерина Репяхова показала своє УЗД. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки. 

Катя вже на останньому місяці і подружжя активно готується до зустрічі з немовлятком. Вже поруч зняли квартиру мамі Репяхової, яка буде допомагати поратися з дитиною та облаштували дитячу кімнату. Не обходиться і без кумедних сімейних моментів. Ось, наприклад, Віктор Франкович у домашніх штанях та без верху лізе ладнати штору.

Віктор Павлік порається господарством. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки Катерини Репяхової.

Таким безпосереднім музиканта ще не бачили. На сцені він завжди у костюмах, у власному блозі він також не з’являється у простому домашньому одязі.

Та такий характер публікацій дуже природній для Катерини, яка позиціонує себе, як лайф-стайл блогер.