Вагітна Репяхова вимушена повернутися з елітного курорту до України після зустрічі з єгипетським міністром

Катерина зібрала валізи та гайнула до Батьківщини.

Не так давно народний артист України Віктор Павлік та його вагітна дружина Катерина Репяхова відправилися на відпочинок до Єгипту, у Хургаду. Нагадуємо, що Катерина Павлік є четвертою дружиною співака, а також поєднує роль зіркової обраниці з професією концертного директора виконавця.

Відпочинок у Єгипті

До Єгипту зіркове подружжя поїхало всього неділю тому. А вибір курорту був дуже маленьким тому, що Катерина вже знаходиться на доволі великому терміні, і складні перельоти можуть бути для неї небезпечні. Пара курортом була задоволена, але звісно через стан дівчини вона не могла відчути усі задоволення, який надавав єгипетський сервіс.

Віктору Франковичу до великих букетів не звикати.

Єгипетський міністр

На превеликий жаль, ім’я міністру подружжя не розсекретило.

Сьогодні стало відомо що до подружжя Павліків завітав єгипетський міністр, який подарував величезний букет квітів та безліч подарунків: сувеніри та книжки.  Катерині так сподобався букет, що вона навіть хотіла його взяти до літака, але чоловік змусив залишити квіти.

Останнім часом зірки постійно діляться світлинами з аеропорту.

Після цього стало відомо, що пара після нетривалого відпочинку вони відправилася додому. Там на них чекав черговий концерт, який вони звісно не могли перенести або пропустити, так як по-перше. поважають своїх слухачів, а по-друге, після карантиннної кризи зіркова пара  скаржилася на збитки.

Нагадуємо, що Катя Павлік повідомила, що збирається працювати у період вагітності та після народження малюка. Вона буде займатися і своїм блогом, і концертною діяльністю, і менеджментом. Віктору Франкович у неймовірно пощастило.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.