|
21.05.2021 23:36

Настя Каменських втримує Потапа хазяйновитістю, аби не пішов до Горової: “Збираю на роботу лоточки з їжею”

Настя Каменських стала дружиною у 2019 році. Поп-діва вперше розповіла, як вона порається з побутом та проводить час з чоловіком.

Пару Насті Каменських та Потапа давно підозрювали у романі. Дійсно, стільки років співпраці було прожито та безліч гастролей проведено разом…Проте, репер гідно тримався осторонь всіх пліток, адже до 2014 року він був одружений з Іриною Горовою та народив з нею дитину.

Ірина Горова та Потап. Фото взято на просторах мережі.

Та подружнє життя не складалося і Потап розлучився з дружиною. Артист 5 років похолостякував та розгледів, що його обраницею є Настя Каменських.

Поп-діва вперше вирішила розповісти, якою вона є дружиною. Дійсно цікаво, як проявила себе яскрава артистка, на яку залюбки звертають увагу без вийнятку всі чоловіки.

Настя Каменських. Фото взято на просторах мережі.

Виявляється, Настя збирає їжу коханому на роботу. Варто зазначити, що Каменських – борець за здоровий спосіб життя та прибічниця правильного харчування.

Співачка активно займається спортом і завдяки такому ставленню до свого здоров’я, Настя змогла подолати надмірну вагу.

Настя Каменських у молодості. Фото взято на просторах мережі.

«Льоша багато працює над собою. З таким божевільним графіком, як у нього, дотримуватися жорсткого плану харчування просто нереально. Але він старається. Я зі свого боку всіляко йому допомагаю: складаю здорове меню, збираю на роботу лоточки з їжею. І, звичайно, підтримую його в заняттях спортом», – розповіла Каменських.

Виявляється пара багато часу проводить разом: ходять на пікніки та на вечірки до друзів.