|
25.05.2021 10:20

Старший син Христини Орбакайте не запросив зіркову матір та бабусю Аллу Пугачову на свій день народження

Нещодавно старший син Христини Орбакайте і онук Алли Пугачової Микита Пресняков відзначив 30-річчя, на яке не став запрошувати знаменитих родичок.

21 травня Микиті Преснякову виповнилося 30 років, на честь чого він закотив гучну тематичну вечірку у власному заміському будинку — подарунок від улюбленої бабусі Алли Борисівни. Всі гості були одягнені у відомих героїв аніме, однак серед них не виявилося нікого з зіркової рідні іменинника, крім молодшого брата Дені Байсарова.

Орбакайте і Примадонна не ображаються на Микиту, оскільки він пообіцяв їм влаштувати ще одне свято в колі сім’ї:

“Нам відразу сказали, що це буде чисто молодіжна тусовка. А ми, родичі, вже пізніше в сімейному колі відзначимо його свято. Ми так раніше часто робили, коли він був маленький. Наприклад, його п’ятиріччя ми поєднали з моїм 25-річчям “, — наводить слова Христини видання “Собеседник“.

Вечірка до дня народження Микити Преснякова

Незважаючи на те що на святі сина співачка не була присутня, подарунок йому все ж зробила. Все банально просто — Орбакайте вручила спадкоємцю кругленьку суму:

“Що потрібно людям у віці Микити? Зрозуміло що — гроші. Я йому їх і подарувала, а він вже що захоче, те собі і купить”.

Алла Пугачова з онуком Микитою та донькою Христиною Орбакайте

Свого первістка Христина народила від музиканта Володимира Преснякова, відносини з яким так і не привели до весілля. При цьому вони розлучилися мирно і до сих пір з теплом ставляться одне до одного.

Як не можна краще це підтверджує останній пост Преснякова в Інстаграмі — він зворушливо привітав мати свого первістка з 50-річчям:

“Дорога Христиночка! Сьогодні твій день. Я дуже радий цьому і тому, що ти колись з’явилася на світ! Адже через роки на світ з’явився наш незвичайний син! Дякую величезне тобі за нього. Дякую за нашу юність. Я думаю, що багато чого в житті визначено, це і є — доля. Ми повинні були зустрітися і втілити в реальність наші удачі та помилки і подарувати світу Нікітона. Вітаю тебе з першою крутою датою. Будь щаслива! З Днем народження!”, — написав Володимир.