Categories Шоу-бізнес

Могилу Армена Джигарханяна зрівняли з землею: хрест покосився, пам’ятника немає, портрет ледве помітний

На кінороботах Армена Джигарханяна виросло не одне покоління, а з дня смерті легендарного артиста пройшло вже півроку.

Армен Борисович Джигарханян помер 14 листопада 2020-го на 86-му році життя. Він страждав чималими проблемами зі здоров’ям, через які його серце і зупинилося. Актор був по-справжньому народним улюбленцем.

На його рахунку десятки ролей у фільмах і спектаклях, багато з них залишили значний внесок у вітчизняній індустрії, тому шанувальники дбайливо зберігають пам’ять про знаменитого кумира.

Армен Джигарханян

Свій останній прихисток Джигарханян отримав на Ваганьковському кладовищі. Туди часом ходять найвідданіші фанати Армена Борисовича, які з подивом виявили, що його могилу в прямому сенсі зрівняли з землею.

Зараз там навіть немає огорожі, хрест злегка покосився, а саме місце поховання засипане піском. Поруч лежить портрет знаменитості, скромні букети штучних квітів та кілька гвоздик. Про це пише видання КП.

Могила Армена Джигарханяна, фото взяте з відкритих джерел

Користувачі мережі припустили, що могилу просто готують до встановлення пам’ятника. До речі, колишня дружина покійного артиста, Віталіна Цимбалюк-Романовська, близько місяця тому заявила, що за його могилкою доглядає тільки вона одна. Їх офіційний шлюб тривав менше року, хоча жити разом вони почали ще до весілля.

Віталіна Цимбалюк-Романовська та Армен Джигарханян

Розлучення пари було гучним і скандальним. Армен Борисович звинуватив дружину в крадіжці великої суми грошей з театру його імені, де Віталіна займала посаду директора. Сама ж вона у відповідь відхрещувалась від звинувачень та навіть наполягала на перевірці її діяльності в театрі.

Share