Categories Шоу-бізнес

Маша Єфросиніна піддалася трендам і в свої 42 задумалася про пластику: “Не зробиш – полоскатимуть, що стара”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна регулярно піддається критиці в мережі, яка досі її зачіпає.

Днями Маша відсвяткувала своє 42-річчя, з чим її привітали безліч зіркових друзів і шанувальників. З такої нагоди знаменитість вирішила поділитися одкровенням щодо того, чи робила вона коли-небудь пластичні операції і чи планує вдаватися до них в майбутньому.

Цю тему Єфросиніна підняла не спроста, а тому, що в коментарях “диванні експерти” досить часто звинувачують її в переборі з ботоксом і як доказ порівнюють зовнішність телеведучої в різні роки. Не дивлячись на багаторічну кар’єру та публічність, Маша так і не навчилася байдуже реагувати на подібне — її зачіпають коментарі з доріканнями в пластиці:

“Портали про зірок ставлять мої дитячі фото поруч з нинішніми з питанням: “Чи змінилася?”, зриваючи таким чином чеку на гранаті спраглих дати мені ляпас по “заколотій морді”, — пише знаменитість.

Телеведуча Маша Єфросиніна

Раніше героїня статті вважала, що будь-яка відповідь на такі випади в свою сторону буде виглядати виправданням, однак вона нарешті дозріла для того, щоб дійсно розставити всі крапки над і, адже більша частина її аудиторії складається з жінок. Вона особисто робить все, щоб максимально відстрочити необхідність в хірургії, не враховуючи корекцію тих особливостей, які заважають щасливому життю.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим

За словами Єфросиніної, після 19 років спільного життя чоловік дивиться на її обличчя з захопленням, і все це завдяки правильному харчуванню, підтримки водного балансу, спорту, дихальним практикам, косметології, естетичної медицини і регулярному домашнього догляду. При цьому телезірка не заперечує, що перші вікові ознаки вже дають про себе знати, а в майбутньому її зовнішність буде залежати тільки від того, як вона прийме старіння психологічно.

“А пластика… Ну що пластика: зробиш, будуть обсмоктувати, що зробила… Не зробиш, будуть полоскати, що стара…”, — підсумувала Маша.

Share