|
28.05.2021 17:45

Величезний маєток з триповерховим будинком: Тіна Кароль показала дім, який їй подарував покійний Євген Огір

Тіна Кароль є чи не головною поп-дівою української сцени, що впливає і на розмір її гонорарів. Рівень життя артистки відповідний.

Тіна Кароль, безумовно, відноситься до числа знаменитостей, які люблять створювати навколо себе красу. Це стосується абсолютно всього, починаючи від сценічних атрибутів і закінчуючи житлом. Разом зі своїм поки що єдиним сином Веніаміном виконавиця живе в заміському будинку під Києвом, в селищі Зазим’я.

Будинок Тіни Кароль

Цю садибу разом з будинком Тіні подарував її покійний чоловік Євген Огір у 2008 році. Він сам керував будівництвом і в останній раз приїжджав туди за кілька місяців до своєї смерті в квітні 2013 року від раку шлунка.

Публіка була впевнена, що після такого горя Кароль продасть ділянку, щоб піти подалі від цих важких спогадів, адже новосілля з коханим вони так і не відсвяткували. Втім, співачка все ж закінчила ремонт і перебралася туди з Веніаміном.

На немаленькій території в 20 соток розміщений триповерховий особняк, спортзал, зона відпочинку, город, сад і навіть розарій.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль
Розарій Тіни Кароль
Город Тіни Кароль
Сад Тіни Кароль

Регулярні тренування Тіна проводить в тренажерному залі, який розташований на нульовому поверсі. Там же у неї є ціла кімната для всіх своїх творчих нагород.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль

На першому поверсі облаштована простора кухня з панорамними вікнами практично на всю стіну. Другий цілком і повністю виділений для сина поп-діви. У нього є власна ігрова кімната, ванна і спальня.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль

Особистий простір зірки знаходиться на третьому поверсі, де вмістилася велика гардеробна, вбиральня, а також спальня, в якій красується розкішний білий рояль. В інтерв’ю Каті Осадчій Кароль зізналася, що антикварних меблів в її будинку немає, оскільки вона вважає це марною тратою грошей.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль

Більше цікавих подробиць з особистого життя Тіни дивіться нижче: