Чому перед смертю Євген Огір назвав Тіну Кароль ім’ям іншої жінки: трагічна історія кохання поп-діви

Чи були у померлого чоловіка поп-діви секрети?

З минулої трагедії у житті популярної співачки Тіни Кароль пройшло майже 10 років. Але біль від втрати коханого чоловіка живе у серці поп-діви до сих пір. Їхнє кохання вважається як великим, так само і трагічним. Страждання співачки обговорюються самими авторитетними ЗМІ України, а хейтери і фанати копирсаються у матеріалах журналістів, щоб дізнатися деталі, про які їм не було відомо раніше.

Євген та Тіна.

Попередні шлюби

Так, мало хто знає, що до стосунків з Тіною у Євгена було два невдалі шлюби та одне велике кохання. Так, першим найсильнішим коханням відомого кінопродюсера стала звичайна дівчина Оксана, яка так і не змогла покохати у відповідь чоловіка. Друзі померлого чоловіка згадують, що дівчина відмовилася пов’язувати своє життя з хлопцем, який за її думкою не міг нічого дати. Дівчина не вірила в успіх Євгена, який згодом довів їй, що вона була неправа.

Інша жінка

Але ім’я, яке озвучив Євген не належало Оксані, а першій дружині. Жінка, яка вступила в шлюб з Євгеном була також продюсером, її звали Дариною.

Дарина Огір.

Пара прожила у шлюбі недовго, адже обидва обожнювали працювати і тому складали конкуренцію один одному. Євген мріяв стати батьком, а Дар’я не розділяла його бажань. Пара розлучилася.

А згодом, передчуваючи свою близьку смерть, Євген почав повторювати ім’я першої дружини. Тіна взяла себе в руки та виконала прохання чоловіка. Вона подзвонила колишній дружині та запросила її до лікарні у Германію. Що саме хотів від неї кінопродюсер — невідомо. Фанати Тіни Кароль вважають, що він просив пробачення.

Схожі статті