|
31.05.2021 12:47

Дмитро Коляденко показав дорослого сина: де живе, ким працює хлопець, якого батько приховував його роками

Дмитро Коляденко - яскравий український співак і шоумен. Виявляється, кропітка праця на сцені не завадила йому налагодити і сімейне життя.

Дмитро Коляденко починав свою кар’єру, як хореограф, але згодом спробував себе, як співак та шоумен. Його програму “Шоуманія” дивилася вся країна та дізнавалася останні новини життя зірок. Популярності додав йому роман з Іриною Білик, з якою артист прожив 2 роки.

Ірина Білик та Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Ірину Дмитро любив дуже сильно. Коли жінка від нього пішла – він ледь не зруйнував вщент своє житло: ось скільки злості на цю подію було у Коляденка.

Ірина Білик та Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Та Білик була не єдиною популярною пасією Діми. До знайомства зі співачкою, артист був одружений з Оленою Коляденко, з якою разом працював і пробув у шлюбі 10 років, та жінка все-таки його кинула, зізнавшись, що кохає іншого. У шлюбі народився син Філіп, про якого Дмитро не часто розповідає.

Філіп Коляденко

Філіпу 28 років і він вже досяг творчих звершень у гурті KADNAY. Пішов хлопець стопами батька і теж зацікавився музикою.

Ось, як виглядає єдиний син Дмитра Коляденка.

Хлопець багато подорожує та ділиться своїми світлинами з різних куточків планети у своєму Інстаграмі.

Не забуває проводити час з батьками і завжди згадує, що родина для нього – це справжнє щастя.

Відомо, що хлопець мав бурхливий роман з колишньою дівчиною Віталія Козловського – Раміною, а ще зі співачкою Таяною. Втім, остання завжди намагається ухилятися від відповідей про стосунки.