|
03.06.2021 10:48

В’ячеслав Узелков після скандального розлучення з Мариною Боржемською знайшов собі нову наречену (ФОТО)

Український боксер В'ячеслав Узелков не так давно пережив скандальне розлучення з Мариною Боржемською, а в його житті вже з'явилася нова наречена.

З боку ідеальна пара Марини і В’ячеслава розпалася восени 2018-го після двох десятків років у шлюбі. Як пізніше з’ясувалося зі слів Боржемської, причиною цього стало фізичне і психологічне насильство з боку боксера. Більш того, вона пішла від чоловіка, залишивши йому все спільно нажите майно.

Незважаючи на це, в своїх інтерв’ю фітнес-тренерка стверджує, що не тримає зла на колишнього і дякує за прожиті разом роки, адже за цей час було і багато хорошого, а її головне щастя — діти, син Роберт і дочка Олівія. Узелков же не соромився поливати екс-дружину брудом після розлучення, але, схоже, він нарешті залишив всі образи в минулому і почав жити своїм життям.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова

Так, боксер став героєм нового реаліті-шоу “Одруження наосліп” на телеканалі 1+1, в рамках якого успішні чоловіки та жінки, які не зуміли побудувати гармонійні відносини, будуть намагатися зустріти другу половинку і створити міцну сім’ю.

“Я 22 роки був у шлюбі. Моя колишня дружина була для мене справжньою мрією. Я кричав на весь світ, що її люблю. Розлучення мені далося дуже складно”, — сказав Узелков про Боржемську.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Поруч з собою він бачить струнку, спортивну і цікаву білявку, якою стала фітнес-мама Юлія Черницька. Вона виховує 4 дітей від першого шлюбу і з нею В’ячеслав проживе цілий тиждень під прицілом камер.

Фото зі зйомок Одруження наосліп, праворуч від В’ячеслава його нова наречена Юлія

Хто знає, можливо їх пара дійсно складеться і незабаром з екранних молодят вони перетворяться на реальних.