В’ячеслав Узелков змусив Марину Боржемську переписати спільне житло на свою матір: “Я ще такого не бачила”

Зірковий фітнес—тренер Марина Боржемська після розлучення з боксером В'ячеславом Узелковим була змушена разом з дітьми переїхати до своїх батьків.

Сильний люблячий чоловік, прекрасна турботлива дружина, двоє чудових діток — все, про що тільки можна мріяти. Однак історія цієї ідеальної сім’ї підійшла до кінця 2018 року — Марина і В’ячеслав розлучилися після 19 років шлюбу.

Героїня нашої сьогоднішньої статті не розкривала справжніх причин розлучення до тих пір, поки Узєлков не почав поливати її брудом в публічному полі. Тоді Боржемська нарешті зізналася, що в їхній родині траплялися епізоди психологічного і фізичного насильства, тепер же вона боїться зустрічатися з колишнім чоловіком наодинці.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Це відбилося на спілкуванні сина Роберта і дочки Олівії з татом. У них немає “ярого бажання з ним бачитися”, але якщо вірити Марині, вона не налаштовувала дітлахів проти батька. Просто вони все відчувають і хочуть захистити маму — дітей не обдуриш.

Марина Боржемська з дітьми від Узелкова
Марина Боржемська з дітьми від Узелкова

Дивно, але при розлученні загальну квартиру, яку Боржемська і Узелков нажили разом, на прохання боксера переоформили на його матір:

“Я вперше за увесь час відчула те, що навіть нотаріус каже: “Я ще такого не бачила, щоб так людина йшла на таку справу з таким настроєм. Ти ж вся світишся!”. Я кажу, що так, тому що мабуть я віддаю те, що я маю віддати, бо саме цінне в мене вже є — це діти”, — розповіла фітнес—тренер в програмі “Зірковий шлях”.

Марина Боржемська
Марина Боржемська у програмі Зірковий шлях

Якийсь час після розлучення Марина з донькою і сином жили у її батьків, а зараз вони знімають окрему квартиру. Кроме того, наразі серце Боржемської вільне та відкрите для нових відносин. Головне, чого вона хоче, аби обранець цінував її особистий простір і свободу, за що вона віддячить йому взаємністю.

Схожі статті