|
04.06.2021 10:27

ТОП-5 фотопорівнянь крупним планом, які показують, як Алла Пугачова змінилася з роками: 72-річна, але молода

Алла Пугачова — жива легенда естради, яка вже понад півстоліття є найбільш обговорюваною зіркою в медіаполі.

Примадонна однією з перших вийшла на радянську естраду в зухвалому міні та з зухвалим макіяжем, причому “забороняти” її ніхто не поспішав. За щиру безцеремонність і талант їй прощалося багато чого. Навіть цілий хоровод чоловіків.

Фірмова руда шевелюра і балахони — головні родзинки сценічного образу героїні нашої сьогоднішньої статті. Хоча ще до широкого визнання Алла носила хлоп’ячу стрижку. Втім, трохи пізніше з її пишною копицею волосся вона легко могла б стати обличчям шампуню.

Алла Пугачова тоді та зараз

Цікаво, що навіть поза концертною діяльністю Пугачова не зраджувала своєму тодішньому стилю — з таким же яскравим макіяжем, кудлатою зачіскою, хіба що замість балахонів звичайний повсякденний одяг радянських часів.

Алла Пугачова тоді та зараз

Після того як Алла Борисівна пішла з великої сцени, дивувати вона не перестала. У свої 64 знаменитість вдруге стала мамою прекрасних двійнят Лізи і Гаррі від Максима Галкіна. Звичайно, народжувала співачка не сама, а з допомогою сурогатної матері.

Важко не помітити, що з появою дітей у Примадонни немов друге дихання відкрилося — вона схудла, покращала і стала виглядати набагато молодше свого віку за паспортом:

“Хочеться заради дітей виглядати не бабусею, яка молодиться, а молодою мамою”, — говорила зірка одного разу.

Алла Пугачова тоді та зараз

Зараз образ “жінки, що співає” більш елегантний. З рудої бестії вона перетворилася на леді, яка дійсно виглядає ровесницею свого молодого чоловіка Максима Галкіна.

Алла Пугачова тоді та зараз

Більше цікавих подробиць з особистого життя за лаштунками Алли Пугачової дивіться на YouTube-каналі Одна минута: