Пугачова розчарувала шанувальників, які прийшли привітати її з святом: “Наче холопи до імператриці завітали”

Алла Пугачова навіть не спустилася до шанувальників, які прилетіли до неї з різних куточків країни.

Алла Пугачова сьогодні, як і всі жінки на Землі, відзначає Жіночий день. Але до нього додалося ще свято весни, який вона колись придумала. Примадонна святкує його щороку в першу неділю березня. До розкішного будинку Примадонни і Максима Галкіна в селі Грязі прийшли шанувальники співачки з різних куточків країни, щоб привітати її. Галкін виклав відеозапис зробленого ними сюрпризу.

Під балконом

“Черговий сюрприз для Алли від її шанувальників. Спасибі велике, хлопці та дівчата, за цей подарунок в першу неділю весни! Здорово, що підтримуєте традицію цього свята!”, – зазначив гуморист в Instagram.

Шанувальники співачки скандували вірші в її честь, і в якийсь момент Примадонна визирає з балкона. На кадрах видно, що вона накинула на голову капюшон сірої накидки. Під балконом зібралися люди, які тримали в руках жовті плакати, квіти, портрет Пугачової і сюрпризи для коханої виконавиці.

“Велике спасибі! Завжди в цей день можна загадувати бажання … попросити сили небесні”, – каже Пугачова.

Потім вони разом зі співачкою кричали “весну дозволяємо”, і розповідали, звідки приїхали. А в кінці відео вони співали пісеньку про Пугачову на мотив її хіта “Балалайка”. Однак, підписникам не сподобалося те, що вони побачили і звинуватили Пугачову у тому,що вона не поважає тих, хто до неї приїхав.

Скріншоти сторінки Максима Галкіна.

Вранці Галкін привітав з весняним святом жінок. Вітальний пост він супроводжував фотографією “винуватиці торжества” – своєї дружини. Шанувальники відзначили, що Пугачова дуже схудла.

Схожі статті